Cască de protecţie ONYX
Cască de protecţie ONYX
Cască de protecţie ONYX
Cască de protecţie ONYX
Cască de protecţie ONYX
Cască de protecţie ONYX
Cască de protecţie ONYX
Cască de protecţie ONYX

Cască de protecţie ONYX

ONYX 0744 635 730

Protejează împotriva riscurilor de lovire de către obiecte aflare în cădere, sau de lovire a capului în timpul mișcării lucrătorului pe schelă sau în alte spații înguste.
 
Cască de protecţie carcasă dublă ABS, ham de susţinere cu 3 benzi textile şi 6 puncte de fixare, bandă antitranspiraţie din spumă, sistem de prindere reglabil cu buton One-D Rotor pentru dimensiuni cuprinse între 53-63 cm, sticker retro-reflectorizant, vizieră din policarbonat retractabilă, tratată anti-ceaţă N şi anti-zgâriere K şi cu protecţie împotriva arcurilor electrice şi a proiecţiilor de metale topite sau lichide fierbinţi, rezistentă la temperaturi cuprinse între -20°C şi +50°C. Izolaţie electrică de la 1000 VAC la 1500 VDC.

Certificari/Norme

EN397:2012+A1:2012, cat. II EN50365 CLASA 0 EN166:2001 EN170:2002 GS-ET 29:2011-05
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.