Ochelari EVAMAS

Ochelari EVAMAS

EVAMAS 0744 635 730

Riscuri minime. Se recomandă pentru protecţia ochilor împotriva proiecţiilor de particule, de lichid sau de praf, emanarea de produse chimice, care pot produce iritaţii ale pielii.
 
Ochelari de protecție tip mască, ramă din PVC moale, ventilație directă, lentile curbate din policarbonat, transparente, pad nazal confortabil, fixare cu bandă elastică ajustabilă, grosimea lentilei 1.50 mm, greutate 81 gr.

Certificari/Norme

EN 166:2001 1BT49
Nu are review-uri

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.