ARTMASTER, Sandale de protecţie S1

ARTMASTER, Sandale de protecţie S1

649 0744 635 730

Şocuri, antialunecare, antistatic, talpă rezistentă la uleiuri, hidrocarburi şi acizi.

 

Sandale de protecţie S1, din piele bovină, cu bombeu metalic, prevăzute cu aerisiri laterale pentru un bun aeraj al piciorului, talpă din poliuretan dublă densitate, antistatică, antiderapantă, rezistentă la uleiuri, grăsimi, hidrocarburi, tăieturi, conforme cu norma europeană EN 20345-1/2011.

Certificari/Norme

Regulamentul UE425/2016 si SR EN 20345:2011 Echipament individual de protecţie. Încălţăminte de securitate. S1 - bombeu metalic rezistent la şocuri de 200J şi strivire 1500 daN.

Tip
Sandale P1
Nu are review-uri

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.