PSS 3000P, Aparat izolant autonom de...
PSS 3000P, Aparat izolant autonom de...
PSS 3000P, Aparat izolant autonom de...
PSS 3000P, Aparat izolant autonom de...
PSS 3000P, Aparat izolant autonom de...
PSS 3000P, Aparat izolant autonom de...
PSS 3000P, Aparat izolant autonom de...

PSS 3000P, Aparat izolant autonom de respirat, cu aer comprimat cu PRESIUNE POZITIVĂ, Dräger

PSS3000PP 0744 635 730

Aparatul de respiraţie izolant autonom este destinat protejării personalului pe timpul intervenţiilor în zone în care atmosfera este viciată de prezenţa unor substanţe toxice sau concentraţia de oxigen este sub cea normală. Sistemul de presiune pozitivă asigură utilizatorul asupra riscului de penetrare în mască a gazelor nocive, datorită imperfecţiunilor de etanşare pe faţă. Dispozitivul pulmonar (LDV) asigură o presiune permanentă în mască, atâta vreme cât robinetul buteliei este deschis.

 

Aparat de protecţie respiratorie, tip PSS 3000, fără mască, fără butelie, compus din: suport dorsal din carbon compozit cu formă ergonomică, uşor şi rezistent, sistem de fixare pe corp (harnaşament), reductor presiune, cu racord la butelii G5/8", pentru reducerea presiunii aerului de la 300 bari la 6_9 bari, manometru 0_350 bari, cu cadran fotoluminiscent, cu diviziunea de 10 bari, avertizor sonor, 90 dB, amplasat lângă manometru, avertizează la o presiune sub 50+/-5 bar. Necesită automat pulmonar cu cupla rapidă. Masa aparatului, inclusiv automat pulmonar: 3,2 Kg Dimensiuni de gabarit: 590x290x160 mm, autonomie cca. 60 min la un consum mediu de 30 l/min, capacitate butelie oţel 6l/300 bari – cca. 1636 l, capacitate butelie compozit 6,8 l/300 bar – cca. 1854 l. Greutate maximă în configuraţie completă cca. 12,5 Kg cu butelie din oţel inox / cca. 8,5 Kg cu butelie din material compozit. Presiune de umplere maximă a buteliei 300 bar. Sistemul simplu de înfiletare permite înlocuirea uşoară şi rapidă a buteliei. Este prevăzut cu suport dorsal de susţinere a întregului ansamblu care asigură o bună distribuire a greutăţii, deosebit de usor si rezistent. Materialele utilizate sunt antistatice, rezistente la flacără, rezistenţă chimică şi mecanică deosebită. Fiecare aparat este însoţit de instrucţiuni de utilizare în limba română. Se asigură instruirea personalului, precum şi service gratuit în perioada de garanţie. Dimensiuni de gabarit 590x290x160 mm. Materialele utilizate care intră în contact cu pielea purtătorului nu produc iritaţii sau îmbolnăviri. Se poate folosi cu masca Panorama Nova sau cu FPS7000, cu butelie din oţel sau din material compozit. Detalii şi gama completă de accesorii şi opţiuni în fişa tehnică.

Certificari/Norme

Certificat de conformitate EN 137 Certificare ATEX, pentru utilizare in mediu cu potential exploziv

Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.