Centură de poziționare PB 10

Centură de poziționare PB 10

1032 0744 635 730

2105
Se recomandă a se folosi doar pentru poziționarea în timpului lucrului în activități ce nu presupun riscuri de cădere în gol.
 
Centură de poziționare confecționată din poliamidă și poliester, reglabilă, ajustare ușoară prin catarame, prevăzută cu două inele laterale tip D.

Certificari/Norme

CE, EN358
Nu are review-uri

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.