Ham simplu de siguranță P 30HV
Ham simplu de siguranță P 30HV

Ham simplu de siguranță P 30HV

1043 0744 635 730

P30HV
Recomandări de folosință: locuri de muncă ce necesită protecție la înălțime și în același timp și cerințe de înalta vizibilitate.
 
Ham simplu de siguranță de înaltă vizibilitate, un punct de ancorare frontal și unul dorsal, catarame metalice pentru reglaj, două căi de ajustare pentru picioare și umeri. Greutate: 1000 g.

Certificari/Norme

CE, EN 361
Nu are review-uri

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.