Frânghie de siguranță LB 100

Frânghie de siguranță LB 100

959 0744 635 730

Se poate folosi că și frânghie de siguranță cu absorbant de șoc, sau ca frânghie de poziționare în timpul lucrului.

 

Frânghie de poziționare confecționată din poliamida, grosime 12 mm, lungime ajustabilă la 2 m prin intermediul unei catarame din oțel, cu un ochet la un capăt.

Certificari/Norme

CE, EN 354, EN 358

Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.