Mănuşi aderenţă sporită


Mănuşile pentru aderenţă sporită sunt confecţionate din ţesătură textilă cu imersie în material aderent, care poate fi latex, nitril, poliuretan. Imersia se poate face în palmă şi pe vârful degetelor, în palmă şi pe spatele degetelor, lăsând dosul palmei aerisit sau integral. Stratul poate fi continuu sau intermitent (cu picouri), neted sau încreţit. Ţesătura se poate realiza cu joje de diferite dimensiuni, în funcţie de cât de groasă se doreşte. Ţesăturile din fire sintetice (nylon, poliester, poliamidă) se realizează cu joje subţiri (12,13) pentru a obţine o dexteritate bună,  impusă de operaţiuni de fineţe iar ţesăturile din bumbac/polyester se realizează cu joje mai groase (8,10) pentru a obţine o rezistenţă mecanică mai mare. Atunci când în procesul de lucru intervin substanţe care fac obiectele să fie alunecoase (grăsimi, uleiuri, hidrocarburi) trebuie ca natura stratului de imersie să fie aleasă în concordanţă, pentru obţinerea unei aderenţe optime.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.