Mănuşi pentru lăcătuşi


Mănuşile de protecţie împotriva frigului, deşi  trebuie să prezinte calităţi bune de izolare termică, nu sunt identice cu cele împotriva căldurii. Expunerea la frig se poate manifesta prin contact direct cu piese reci sau prin convecţie de aer rece. În plus faţă de protecţia la cald, protecţia la rece trebuie să ţină cont de necesitatea ca mănuşile să fie impermeabile la apă. Mănuşile împotriva frigului se pot realiza din ţesături din fibre cu rezistenţă termică mare sau din piele cu căptuşeală din materiale termice, gen lînă polară sau alte materiale acrilice, sau chiar blană sintetică sau naturală. În construcţia mănuşilor antitermice trebuie avută în vedere necesitatea de a păstra o dexteritate suficientă operaţiunilor de lucru.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.