Mănuşi pentru sudori


Mănuşile pentru protecţia mâinilor în timpul operaţiilor de sudare trebuie să ofere rezistenţă la temperatură înaltă, la riscul de împroşcare cu metal topit, la riscul de contact cu piese fierbinţi, dar în acelaşi timp să aibă şi rezistenţă la riscuri mecanice. Din perspectiva tipului de operaţiune în timpul lucrului mănuşile de sudură se clasifică în două tipuri: B, atunci când se impune o mare dexteritate şi A, pentru restul procedeelor de sudare. Mănusile de tip B au cel puţin palma sau şi palma şi dosul confecţionate din piele integrală (de tip box) de ovine sau caprine. Acest tip de piele este mai moale şi oferă caracteristica de dexteritate necesară. Mănuşile de sudură de tip A sunt confecţionate din piele despicată (şpalt) şi au cusăturile realizate cu aţă rezistentă la foc şi întărite cu fâşii din piele pentru o protecţie suplimentară.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.