Mănuşi antităiere


Mănuşile antităiere au cunoscut în ultima perioadă o dezvoltare în ritm accentuat, necesităţile din diferite ramuri ale industriei ducând la apariţia unor sortimente de mănuşi care răspund multor cerinţe, din ce în ce mai sofisticate. Ţesăturile se realizează din fire speciale care fie au o rezistenţă intrinsecă la tăiere, fie sunt înconjurate şi încapsulate cu alte fibre care sporesc rezistenţa la tăiere. Firele şi fibrele cu rezistenţă la tăiere sunt fire sintetice, pe bază de poliamidă, polietilenă cu compoziţie specială, se ţes de regulă cu jojă mică (13) pentru a obţine o grosime mică a materialului adică o dexteritate bună  în utilizare. Suplimentar construcţiei din fire speciale se procedează şi la imersia mănuşii în diverse materiale, nitril, poliuretan sau latex. Diferitele combinaţii conduc la o priză bună a obiectelor uleioase, un confort suficient în utilizare, o rezistenţă mai mare la abraziune. Ţesăturile se pot combina şi cu fibre care au rezistenţă la temperatură (de ex., din polietilenă de înaltă performanţă) obţinându-se astfel produse cu protecţie multi-risc: tăiere, termic şi mecanic.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.