Constructii


Contrucțiile reprezintă unul dintre domeniile cele mai periculoase pentru sănătatea și securitatea în muncă, datorită multitudinii de factori de risc prezenți în domeniu. Astfel, vom întâni următoarele pericole:

  •          pericolul de vătămare a mâinilor, având în vedere că multe dintre operațiuni implică utilizarea acestora;
  •          pericolul reprezentat de căderea de la înălțime a unor corpuri (scule, bucăți de materiale)
  •          pericolul de vătămare a picioarelor prin corpuri care pot cădea, prin înțepare a tălpii, sau de expunere îndelungată la umezeală;
  •          pericole ergonomice, cum ar fi poziţii incomode, unelte proiectate necorespunzător;
  •          pericolul de cădere de la înălțime;
  •          pericole mecanice asociate mentenanţei utilajelor, cum ar fi strivirea, blocarea și injecţia de lichide sub înaltă presiune;
  •          pericole termice asociate utilizării echipamentelor de sudură;

În conformitate cu nevoia de protecție împotriva tutror acestor riscuri și fără a fi exclusive, vom întâlni ca recomandate pentru a fi utilizate în construcții aproape toată gama e EIP existentă.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.