Mănuşi electroizolante


Mănuşile pentru protecţie electroizolante sunt echipamentele de protecţie a mâinilor pe timpul intervenţiei la reţelele electrice. După nivelul tensiunii de lucru se impart în clase diferite, astfel: Clasa 00 - tensiune de lucru mai mică de 500 V; Clasa 0 – tensiune de lucru mai mică de 1000 V; clasa 1 – tensiune de lucru mai mică de 7500 V; Clasa 2 – tensiune de lucru mai mică de 17000 V şi Clasa 3 – tensiune de lucru mai mică de 26500 V. Mănuşile de protecţie electroizolante se realizează din latex natural depus în mai multe straturi şi vulcanizat, aditivat pentru a păstra elasticitatea şi dexteritatea. Mănuşile electroizolante trebuie testate la fiecare 6 luni de la data punerii în lucru, de către laboratoare specializate.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.