Mănuşi textile


Mănuşile textile sunt cele care au ca şi construcţie doar o ţesătură din fire textile, naturale, sintetice sau mixte, fără imersie sau altfel de aport de alte materiale pe suprafaţa de lucru. Majoritatea sunt confecţionate din fire de bumbac sau bumbac-poliester şi au culoare albă sau natur. Constructiv pot fi cu manşetă elastic sau fără manşetă, de lungime normală sau cu manşetă lungă, peste încheietură.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.