Căşti de protecţie


Funcţiile căştilor de protecţie sunt următoarele: antipenetrare a cutiei craniene, amortizor de şoc datorită calotei şi a hamului de fixare care disipează şocurile produse de către obiecte aflate în mişcare şi deflector datorită formei calotei care permite devierea obiectelor aflate în mişcare sau în cădere evitându-se astfel căderea perpendiculară pe creştetul capului. Rezistenţa la impact obligatorie se măsoară astfel încât forţa transmisă capului să nu fie mai mare de 5kN în momentul căderii unui obiect de 5 kg de la 1 m înălţime. Pentru rezistenţa la penetrare trebuie ca vârful săgeţii cu greutate de 3 kg în cădere de la înălţimea de 1 m să nu atingă craniul utilizatorului. Rezistenţa electrică poate fi la 440 VCA sau 1000 VCA. Obligatoriu este ca să nu ardă casca mai mult de 5 secunde după îndepărtarea flăcării. Opţional, se poate să existe rezistenţă la proiecţii de metal topit.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.