Carabiniere


Carabinierele şi cârligele sunt piesele care fac legătura între diferite părţi componente ale unui sistem de asigurare împotriva căderii. De regulă, sunt confecţionate din metal, din oţel sau din aluminiu aliat, pentru o greutate mai redusă. Carabinierele trebuie să aibă un element care să aibă închidere automată (cu arc) şi un sistem de asigurare împotriva deschiderii accidentale. Acesta este de regulă un manşon cu filet care după închiderea părţii mobile se înşurubează blocând astfel deschiderea sau poate fi un mecanism care nu se poate deschide decât dacă sunt apăsate concomitent două pârghii aflate în părţi opuse ale cârligului, eliminând astfel riscul de deschidere nedorită. Cârligele au deschidere mai mare decât carabinierele şi se folosesc pentru prinderea pe schele sau pe alte elemente cu diametru mai mare.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.