Semnalizare, delimitare şi prim ajutor


Ca şi accesorii pentru desfăşurarea operaţiunior de lucru în zonele cu riscuri de accidente întâlnim diverse piese cu rol de avertizare: benzi de delimitare a zonelor periculoase (care pot fi cu model standardizat sau personalizat, în una sau mai mute culori), conuri de semnalizare care se aşează pe carosabil pentru marcarea zonelor de lucru, lămpi autonome sau care lucrează sincronizat pentru semnalizarea pe timp de noapte sau panouri cu mesaje standardizate, de avertizare sau interdicţie.

Pentru prim ajutor avem trusele medicale, fixe sau portabile, truse pentru spălarea ochilor, de asemenea fixe (staţii) sau portabile, tărgi pentru transportul răniţilor.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.