Semimăşti cu filtre


Semimăştile cu filtre sunt echipamente de protecţie respiratorie care acoperă doar gura şi nasul dar construcţia este din cauciuc siliconic iar elementul de filtrare este format din unul sau două cartuşe filtrante. Fixarea pe cap se face prin curele elastice din cauciuc, ajustabile iar forma anatomic-ergonomică a semimăştii asigură etanşarea pe conturul feţei. Cartuşele filtrante se aleg în funcţie de tipul substanţei, durata de expunere, tipul de muncă şi modul de operare. Principalele tipuri de cartuşe filtrante sunt: A – împotriva gazelor şi vaporilor organici cu temperatura de fierbere mai mare de 65 de grade Celsius (alcool, acid acetic, eter, hexan, toluen, xilen, spirt alb, tiofenol); AX – împotriva gazelor şi vaporilor organici cu temperatura de fierbere mai mică de 65 de grade Celsius (acetonă, acetaldehidă, eter etilic, butan, metanol, triclorură de metan); B – împotriva gazelor şi vaporilor anorganici (clor, fluor, formaldehidă); E – împotriva dioxidului de sulf şi a vaporilor de acid şi K – împotriva amoniacului şi a compuşilor aminoderivaţi (amoniac, etilamină, metilamină). De asemenea, cartuşele filtrante pot fi simple sau combinate. Montura filtrelor este de regulă specifică fiecărui producător în parte.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.