Linia vieţii


Linia vieţii este un sistem integrat de asigurare împotriva căderii, care este permanent montat la locul de intervenţie. Aceste sisteme se proiectează în mod distinct, pentru fiecare clădire sau instalaţie industrială în parte iar în calculul ce se face se iau în considerare toate aspectele concrete, inclusiv numărul de lucători aflaţi concomitent la lucru. Elementul principal este un cablu de oţel galvanizat fixat pe clădire/instalaţie prin intermediul unor piese de ancorare astfel proiectate încât să permit culisarea unui cârlig special. Piesele de ancorare pot fi de capăt, intermediare sau de colţ, iar la un capăt trebuie să existe şi un element elastic pentru menţinerea cablului în stare întinsă şi cu rol de amortizor. Traseul cablului poate fi atât orizontal cât şi vertical. Acest sistem se justifică acolo unde intervenţiile care necesită asigurarea împotriva căderii sunt dese şi făcute de un număr mare de lucrători, deoarece implică un proiect complex, inclusiv un calcul de rezistenţă, efectuat de un inginer structurist şi instalare de către o firmă autorizată.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.