Îmbrăcăminte de mare vizibilitate


Îmbrăcămintea de mare vizibilitate este cu siguranţă subcategoria de articole pentru protecţie a corpului care a cunoscut cea mai mare dezvoltare şi diversificare în ultima perioadă. Necesitatea de a face ca prezenţa lucrătorilor să fie foarte evidentă în condiţii de vizibilitate scăzută (pe timp de noapte, în perioade cu precipitaţii abundente sau în zone cu atmosfera contaminată de praf) a apărut datorită numărului mare de accidente întâmplate în asemenea condiţii. Vizibilitatea sporită se obţine prin două metode: utilizarea de materiale colorate fluorescent (galben, portocaliu, roşu) care realizează creşterea vizibilităţii pe timp de zi şi prin utilizarea de benzi reflectorizante care obţin vizibilitatea pe timp de noapte sau de iluminare scăzută. În funcţie de suprafaţa materialului fluorescent şi cea a materialului reflectorizant, îmbrăcămintea de mare vizibilitate se clasifică în trei clase, în conformitate cu prevederile standardului EN 20471:2003. În funcţie de caracteristicile locului de muncă se determină încadrarea într-una dintre cele trei clase iar asta determină tipul de îmbrăcăminte obligatoriu.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.