Tricouri


Tricourile sunt piese de îmbrăcăminte care, de regulă, intră în contact cu pielea utilizatorului şi de aceea trebuie să fie confecţionate din materiale care să fie bine tolerate şi lipsite de potenţial alergenic. Din acest motiv majoritatea sunt din bumbac 100%. Tricourile pot fi cu mâneci scurte sau cu mâneci lungi, din tricot de diferite grosimi, de la 130 g/mp până la 210 g/mp la tricourile de vară şi între 220 şi 375 g/mp la tricourile de iarnă, flauşate. Tricourile sunt într-o gamă variată de culori, peste 30 de nuanţe la sortimentele uzuale şi în gama uzuală de mărimi S-XXL. Sunt modele la care mărimea cea mai mare poate fi XXXL dar există şi un număr limitat de modele pentru care mărimea cea mai mare este 5XL.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.