Antifoane externe


Antifoanele externe (de tip “căşti”) se poartă pe cap sau cu fixare pe căştile de protecţie. Construcţia lor impune o cochilie din material plastic pe care este montată o pernă inelară cu rol de atenuare a zgomotului. Materialele şi construcţia trebuie să asigure atenuarea zgomotului până la un nivel care să nu fie dăunător dar care totuşi să evite izolarea utilizatorului de mediu, pentru a nu exista riscul de a nu auzi alertele sau alte comunicări din exterior.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.