EUF pentru protecţia mâinilor şi picioarelor


Echipamentele de unică folosinţă pentru protecţia mâinilor şi picioarelor sunt destinate atât igienei mediului de lucru cât şi protecţiei îmbrăcămintei lucrătorilor. Pentru protecţia mâinlor avem, în completarea mănuşilor acoperitoarele de mâini (mânecuţe). Acestea sunt destinate protecţiei antebraţelor şi pot fi făcute din PP sau PE. Acoperitoarele de mâneci pot fi cu manşetă sau cu elastic iar ca lungime pot fi până la cot sau până la umar. Pentru protecţia încălţămintei avem o gamă foarte largă de acoperitori. De la clasicii „botoşei” cu elastic, la variante care acoperă cizma impermeabilă. Suprafaţa tălpii acoperitorilor poate fi de asemenea confecţionată în mai multe feluri, din acelaşi material cu restul piesei sau din material diferit, mai rezistent la uzură şi antialunecare. Acoperitoarele pentru încălţăminte se pot monta manual sau de către aparate de distribuţie.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.