EUF pentru protecţia capului


Echipamentele de unică folosinţă pentru protecţia capului sunt destinate mai ales protecţiei igienei mediului de lucru, împotriva contaminării cu fire de păr. Bonetele pot fi de mai multe feluri, simple sau asociate cu protecţie pentru gât, barbă şi gură. Bonetele sunt confecţionate din polipropilenă neţesută, din vâscoză sau nailon. Există o mare varietate de variante constructive, cu caracteristici specifice diferitelor locuri de muncă şi o analiză prealabilă a cerinţelor şi riscurilor pentru fiecare situaţie în parte va conduce spre alegerea variantei optime. Bonetele se pot distribui prin dispensere fixe în secţiile cu un număr mare de lucrători.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.