Îmbrăcăminte pentru sudură


Îmbrăcămintea de protecţie pentru sudură face parte din categoria de echipamente de protecţie a corpului care oferă protecţie împotriva riscurilor care apar în timpul operaţiunilor de sudare, în principal riscuri de împroşcare cu metal topit. Echipamentele de protecţie pentru sudori sunt confecţionate din piele, de obicei piele despicată, tratată pentru a i se mări rezistenţa la temperaturi înalte, ignifugată. Piesele de echipament sunt confecţionate pentru a oferi protecţie pentru fiecare parte a corpului în parte, astfel pentru mâini avem mănuşi de sudură şi cotiere, care pot acoperi doar antebraţul sau şi braţul, până la umăr. Pentru partea superioară avem bluze sau doar şorţuri (întâlnite în cele mai multe cazuri), pentru picioare putem avea pantaloni sau doar ghetre (întâlnite în cele mai multe cazuri).

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.