Îmbrăcăminte impermeabilă


Îmbrăcămintea impermeabilă este subcategoria care asigură protecţia corpului împotriva riscurilor care apar în timpul lucrului în mediu deschis în timpul perioadelor cu precipitaţii. Materialele utilizate pentru confecţionarea acestui tip de îmbrăcăminte trebuie să ofere proprietatea de a nu lăsa să pătrundă apa din exterior către interior dar în acelaşi timp trebuie să asigure o flexibilitate suficientă pentru a permite mişcările necesare operaţiunilor de lucru şi respirabilitatea corpului. Cusăturile trebuie să fie termosudate sau dublate de benzi de etanşare pe interior. Îmbrăcămintea impermeabilă poate fi asociată cu alte proprietăţi de protecţie, cum ar fi protecţia împotriva frigului (căptuşeli termice care pot fi permanente sau care se pot demonta) sau caracteristici de mare vizibilitate (utilizarea de materiale fluorescente şi/sau doar de benzi reflectorizante).

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.