Îmbrăcăminte împotriva frigului


Îmbrăcămintea împotriva frigului se impune atunci când operaţiunile de lucru se desfăşoară în medii cu temperaturi scăzute, pe durata anotimpurilor friguroase sau în instalaţiile frigorifice. Materialele trebuie să asigure în principal confortul termic al lucrătorului dar în acelaşi timp lejeritate şi flexibilitate în mişcare. De regulă, se utilizează materiale sintetice obţinute prin tehnologii moderne care duc la o greutate specifică redusă dar cu un coeficient de transfer termic foarte bun. Diversitatea acestor articole este mare acoperind doar părţi ale corpului (veste) sau întreg corpul (combinezoane) iar constructiv şi funcţional vom întâlni o varietate mare de modele. În multe cazuri îmbrăcămintea împotriva frigului se poate cumula cu alte proprietăţi de protecţie cum ar fi impermeabilitatea sau componentele de mare vizibilitate.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.