Măşti complexe


Măştile complexe asigură pe lângă protecţia respiratorie şi protecţia feţei (a ochilor) împotriva riscului de împroşcare cu substanţe vătămătoare. Măştile complexe sunt prevăzute cu vizor care trebuie să aibă o calitate optică foarte bună pentru a nu produce distorsiuni şi să asigure un unghi de vizibilitate cât mai mare. De asemenea, vizorul trebuie să fie rezistent la impact, la zgâriere şi la acţiunea chimică a substanţelor dăunătoare. Măştile trebuie prevăzute cu diafragmă pentru vorbit şi curele reglabile pentru asigurarea etanşării pe conturul feţei. Pentru măştile complexe montura este standardizată iar modelul cel mai des  întâlnit este RD40. Cartuşele filtrante sunt clasificate după aceleaşi reguli ca şi cartuşele pentru semimăşti şi pot, de asemenea, fi cu protecţie simplă sau filtre combinate. În funcţie de natura muncii în atmosfera contaminată şi de concentraţia de substanţă nocivă, durata de utilizare a unui fltru poate fi mai lungă sau mai scurtă. Nu există estimări standardizate şi se recomandă schimbarea cartuşului filtrant atunci când respirarea începe să se facă cu greutate.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.