EUF pentru protecţia corpului


Echipamentele de unică folosinţă pentru protecţia corpului sunt destinate atât igienei mediului de lucru, cât şi protecţiei îmbrăcămintei lucrătorilor. Constructiv putem întâlni şorţuri, halate sau combinezoane. Materialele utilizate sunt polietilena (PE), polipropilena (PP), care poate fi neţesută sau în strat continuu, vinil (PVC), EVA (etilen-vinil-acetat), poliuretan (PU). Fiecare dintre aceste materiale oferă anumite caracteristici specifice care conduc la avantaje pentru situaţii diferite. O mai bună impermeabilitate, flexibilitate sporită, greutate specifică mică, preţ de cost foarte redus  pot fi caracteristici determinante în alegerea unuia sau altuia dintre modelele existente. Halatele se utilizează de regulă pentru vizitatori, oferind o protecţie pentru o durată limitată de timp iar combinezoanele, pe lângă faptul că acoperă întreg corpul, pot avea diferite grade de protecţie, împotriva unui număr mare de substanţe dăunătoare.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.