Măşti faciale


Măştile faciale sunt echipamente de unică folosinţă pentru protecţie respiratorie sau pentru a proteja mediul de lucru de riscul de contaminare cu păr facial. Acoperă gura şi nasul şi oferă un confort sporit în utilizare, o bună filtrare a bacteriilor (>90%). Sunt confecţionate de regulă din polipropilenă neţesută şi pot avea adaosuri de fibre de carbon, care filtrează şi vapori, obţinându-se astfel şi protecţia împotriva mirosurilor neplăcute.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.