Îmbrăcăminte albă


Îmbrăcămintea albă este tot îmbrăcăminte de lucru, recomandată în domeniul sanitar, farmaceutic sau al industriei alimentare. Materialele albe sunt recomandate în domeniile amintite deoarece au rolul de a pune în evidenţă eventualele impurităţi, murdăria sau alte substanţe străine care pot genera riscul de contaminare a mediului de lucru. Materialele utilizate sunt bumbacul, tercotul (amestec de bumbac şi poliester cu reţete variate, de la 35/65 bbc-pes la 60/40 bbc-pes). Tercotul oferă o mai bună rezistenţă în timp, la spălare, la uzură dar nu este recomandat în medii unde echipamentul de lucru poate intra în contact cu flacără sau cu scântei. Ca şi cerinţe speciale pentru îmbrăcămintea albă putem întâlni necesitatea de a se putea spăla la temperaturi înalte (90-95 de grade Celsius) în maşini industriale, pentru o mai bună curăţare, antibacteriană sau putem întâlni anumite restricţii constructive impuse de standardele de certificare HACCP, cum ar fi lipsa nasturilor şi a buzunarelor exterioare.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.