Ochelari de protecţie


Ochelarii de protecţie sunt acele echipamente care protejează ochii împotriva unui număr mare de riscuri şi anume: împotriva proiecţiilor de particule sau praf, împotriva împroşcării cu lichide periculoase, împotriva radiaţiilor (care pot fi de mai multe tipuri: de origine nucleară, raze X, emisii laser şi infraroşii, emise de corpuri cu temperatură scăzută). Constructiv ochelarii pot fi cu braţe, tip mască, tip vizier, cu prindere pe cască, monoculari sau binoculari. Lentilele pot fi cu sau fără dioptrii şi pot fi clare (incolore) sau colorate, având rol de filtru pentru diferite tipuri de radiaţie. De regulă, lentilele sunt tratate împotriva aburirii şi zgârierii.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.