Aparate pentru distribuirea EUF


Aparatele pentru distribuirea EUF sunt dispozitive mai mult sau mai puţin automatizate a căror funcţie este montarea piesei de protecţie peste încălţăminte. Piesele de protecţie sunt construite special pentru a putea fi instalate în maşină şi pentru a putea fi acţionate de către acestea. Gama acestor aparate cuprinde variante simple, care sunt acţionate mecanic de către utilizator şi recomandate pentru grupuri mici de utilizatori şi variante profesionale, pentru grupuri mari de utilizatori, cu acţionare electrică şi reîncărcare de capacitate mare. Primele prezintă avantajul unor preţuri mici de achiziţie iar cele profesionale conduc la costuri de utilizare mici pe termen lung. Gama superioară este completată de maşinile care montează folie termo-contactibilă pe încălţăminte.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.