Filtre


Filtrele reprezintă elementele centrale ale sistemelor de protecţie respiratorie, având rolul de a reţine la trecerea aerului particulele sau moleculele de gaz periculoase. Filtrele se aleg în funcţie de natura substanţei toxice, de natura muncii, de modul de operare şi durata de expunere precum şi de tipul constructiv al măştii. Pentru semi-măşti cartuşele filtrante sunt de regulă personalizate, fiecare producător alegând un mod propriu de construcţie şi montaj al filtrelor iar pentru măştile complete se întâlnesc monturi standardizate care fac posibilă utilizarea filtrelor indiferent de producător. Indiferent de tipul de cartuş filtrant identificarea lor se face pe baza unui index de culoare standardizat astfel încât recunoaşterea tipului de protecţie oferit să fie imediată (de ex. A=maro, B=gri, E=galben, K=verde, CO=negru).

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.