Mănuși anti-înțepături de ace de...
Mănuși anti-înțepături de ace de...
Mănuși anti-înțepături de ace de...
Mănuși anti-înțepături de ace de...

Mănuși anti-înțepături de ace de seringă PIC13F

PIC13F 0744 635 730

Tăieturi și mai ales înțepături, recomandate în activități de îndepărtare a deșeurilor medicale. ATENȚIE! Deși acest produs oferă o bună protecție împotriva riscurilor mecanice, inclusiv tăieturi și înțepături cu ac hipodermic, trebuie remarcat faptul că, totuși, nu este niciodată imposibil să tăiați sau să străpungeți o mănușă, chiar și atunci când sunt evaluate în raport cu aceste riscuri.
 
Mănuși de protecție confecționată din două părți: exterior din materia tricotat dintr-o singură bucată (fără cusături). Căptușeală pe bază de polietilenă de înaltă densitate (HDPE) și alte elemente tehnice, fibre rezistente la tăiere. Acoperire cu spumă de nitril pe palmă. Interiorul palmei tăiată și cusută special concepută pentru a oferi protecție împotriva înțepăturii cu ace de seringă, format dintr-un strat tricotat din oțel plus o peliculă de siliciu și în final un strat de bumbac pentru confort în contact cu pielea. Căptușeala inovatoare a acestui produs oferă o bună protecție împotriva tăieturilor și înțepăturii cu ac hipodermic, menținând în același timp un nivel foarte apreciabil de dexteritate. Spatele ventilat (neacoperit) permite mâinii să respire. Înveliș de protecție: învelișul de nitril din spumă de pe palmă nu numai că îmbunătățește protecția, dar oferă și o aderență excelentă în condiții umede prin eliminarea excesului de lichide de pe suprafață. Rezistență bună la uleiuri și grăsimi. Manșetă tricotată elastică pentru o potrivire perfectă.

Certificari/Norme

EN38, 4X43F, ASTM F 2878- 3, ASTM F 2992-A9, HG 305/2017 pentru aplicarea Regulamentului UE 2016/425 privind Echipamentul individual de protecție, cat. II
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.