Supra-mănuși pentru mănușile...
Supra-mănuși pentru mănușile...
Supra-mănuși pentru mănușile...
Supra-mănuși pentru mănușile...

Supra-mănuși pentru mănușile electroizolante 50ELEC

50ELEC 0744 635 730

Riscuri mecanice mici. Se recoandă utilizare doar ca măsură de protecție suplimentară a mănușilor electroizolante.
 
Mănuși de protecție petnru electricieni, care se utilizează peste mănușa electroizolantă din latex, cu rolul de a o proteja de riscurile mecanice de înțepătură, pentru prelungirea duratei de utilizare. Confecționate din piele integrală de vită, manșetă din piele despicată, cu o curea din chingă textilă pentru fixare pe mână.

Certificari/Norme

Regulamentului UE 2016/425 privind Echipamentul individual de protecție, EN388 (3123X)
Nu are review-uri


Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.