Pentru mai multe informații referitoare la echipamentele de protecție distribuite de Vertical Trend, contactați-ne la oricare dintre adresele de e-mail sau numerele de telefon afișate mai jos sau completați formularul de mai jos și vă vom trimite ofertele noastre de prețuri în cel mai scurt timp.

Email:

office@verticaltrend.ro
verticaltrend@yahoo.com

Telefon:

+4 0744-635.730 / +4 0732-144.544

Depozit & Showroom:

DN28-km 18, la 1000 m dupa bariera Letcani in directia Tg. Frumos, pe partea dreapta, hala 2

Coordonate GPS:

47.210435, 27.358357


Acest site NU ESTE un magazin on-line și NU se adresează persoanelor fizice. Produsele prezentate sunt destinate clienților de tip profesional, persoane juridice. Pentru orice detalii vă rugăm să contactați Vertical Trend SRL la una dintre adresele de e-mail din aceasta pagină sau direct către unul dintre reprezentanții noștri zonali.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.