Coșuri de scule, genți, rucsaci, centuri abdominale


Centurile şi coşurile pentru scule sunt accesorii care cresc eficienţa lucrului, atât în cazul activităţilor la sol, dar mai ales în cazul activităţilor la înălţime. Centurile oferă spaţiu de depozitare a sculelor şi uneltelor de dimensiuni mici la purtător, făcând ca accesul la acestea să fie imediat şi facil, oferind în acelaşi timp şi spaţii limitate pentru materiale nesesare (cuie, şuruburi, altele asemenea). Coşurile sunt mult mai utile în activităţile care se desfăşoară la înălţime oferind spaţiu temporar de depozitare pentru unelte care pot avea dimensiuni mici şi medii.

Centurile elastice abdominale au rolul de proteja mijlocul lucrătorului mai ales în timpul operaţiunilor de ridicare a obiectelor grele. Ele se montează în jurul brâului, se strâng cu curelele prevăzute cu benzi velcro asigurând astfel un suport lombar suplimentar.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.