Mănuşi antistatice, ESD


Mănuşile ESD sunt destinate protecţiei mâinilor în operaţiuni în industrie acolo unde este necesară descărcarea energiei electrostatice. Această energie electrostatică apare prin frecarea articolelor de îmbracăminte între ele sau cu corpul uman, care este un bun conductor de energie. Conceptul de ESD (Electro Static Discharge) are la bază o construcţie specială a fiecărui element de îmbrăcăminte astfel încât descărcarea să se facă foarte repede, nelăsând energia să se acumuleze până la niveluri la care să producă descărcări accidentale la valori mari ale tensiunii încât să apară scântei. Aceste scântei prezintă un pericol real atât în mediile explozive (vopsitorii) dar şi în industria de componente electronice, a semiconductorilor, unde pot produce deteriorări iremediabile ale materialelor. Mănuşile ESD sunt confecţionate din fibre sintetice iar ţesătura este armată cu 1% fibre de carbon, care asigură conductivitatea sarcinii electrostatice. Mănuşile ESD pot fi fără imersie sau cu imersie în poliuretan, în palmă şi integral pe degete sau în palmă şi pe vârfurile degetelor. Imersia în PU asigură o priză mai bună, o aderenţă sporită şi mai multă siguranţă în operaţiunile care necesită o precizie sporită.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.