Role din hârtie


Rolele de hârtie se întâlnesc în diferite dimensiuni, hârtie igienică (9 sau 10 cm lăţime şi cu lungimi de la 125 până la 220 m), role prosop (19 cm lăţime şi lungimi cuprinse între 65 şi 285 m) sau role industriale (26 sau 27 cm lăţime şi lungime de 310 sau 360 m). Hârtia în role se poate produce din celuloză pură sau din hârtie reciclată iar rolele pot fi dintr-un sigur strat sau din mai multe.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.