Scări, prăjini electroizolante, pinteni pentru cățărare


Scările de acces la platformele de lucru aflate la înălțime pot fi fixe sau portabile, de uz interior sau exterior, realizate din diverse materiale, frânghie, cablu metalic, aluminiu. Cele portabile pot fi și extensibile, cu o latură sau cu două laturi.

Prăjinile electroizolante sunt dispozitive de intervenţie la reţelele de electricitate aflate la înălţime. Se utilzează pentru manevrarea detectorului de tensiune, montarea garniturilor de legare la pământ, verificarea corespondenţei fazelor sau îndepărtarea obiectelor căzute pe instalaţie. Prăjinile sunt alcătuite dintr-un mâner telescopic din mai multe segmente, putând fi utilizate pentru intervenţii la înălţimi mai mici sau mai mari. În capătul superior se pot adapta mai multe tipuri de terminaţii, utilizate pentru montarea franghiilor cu diametru între 6 şi 10 mm, sau cârlige de agăţare de diferite dimensiuni.

Pintenii pentru cățărare se utilizează la urcarea pe stâlpi sau copaci și  pot avea diferite soluții constructive.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.