Îmbrăcăminte ESD


Îmbrăcămintea ESD este o subcategorie specială de articole de protecţie a corpului necesară în locuri de muncă unde nu trebuie să apară energia electrostatică acumulată. Aceasta apare oricum prin frecarea corpului cu articolele de îmbrăcăminte dar construcţia îmbrăcămintei ESD este de aşa natură încât sarcinile electrostatice nu se acumulează ci sunt conduse către exterior şi se descarcă pe măsură ce apar către mediul ambiant, în mod controlat. Această proprietate se obţine prin inserarea în structura materialului a unei reţele de fibre conducătoare de energie (de regulă din fibre de carbon). Reţeaua trebuie să fie continuă, să nu fie întreruptă prin procedurile de confecţionare a textilelor. Pentru a asigura eliminarea sarcinilor electrostatice este obligatoriu ca îmbrăcămintea ESD să fie utilizată în completare cu mănuşi ESD, cu încălţăminte ESD şi cu podea care să permită ca întreg mediul de lucru să fie liber de energie electrostatică.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.