Sanatate


Principalele riscuri cu care se confruntă cei care activează în acest domeniu sunt cele de contaminare biologică. Viruși, bacterii, microorganisme care pot afecta sănătatea lucrătorilor trebuie oprite de bariere care să fie eficiente indiferent de mediul care le poartă, aer, lichide, particule aflate în suspensie. Cele mai răspândite metode de izolare față de acțiunea factorilor de risc de contaminare sunt îmbrăcămintea de unică folosință, mijloacele de protecție a capului, a mâinilor (mănușile pot fi din latex, nitril sau vinil, toate aceste materiale fiind bune protectoare împotriva microorganismelor), semimăști respiratorii de diferite clase de protecție. Echipamentul individual de protecție poate fi de tip nesteril, pentru majoritatea operațiunilor, dar în sănătate și îndeosebi în domeniul chirurgical se impune folosirea echipamentelor sterile care asigură neutralitate deplină în relația dintre pacient și personalul medical care intervine asupra sa.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.