Ind. Chimica


Echipamentul individual de protecție pentru industria chimică și pentru industria de petrol și gaze, pe lângă riscurile obișnuite trebuie să protejeze lucrătorii în fața unor riscuri speciale și sporite. Acela de contaminare cu substanțe periculoare și acela de explozie. Contaminarea cu  substanțe periculoase se poate realiza prin contact direct (stropire cu lichide) sau prin inhalare de vapori ai acestora de aceea un rol important în induistria chimică îl vor avea echipametnele de protecție a corpului, a mâinilor, a feței și pentru protecție respiratorie. În ceea ce privește riscul de explozie, în toate mediile cu acest risc se impun reguli speciale pentru confecționarea echipamentului individual de protecție, denumite generic „antiEX”. Respectarea acestor reguli atestă în principiu faptul că echipamentele respective au capacitatea de a nu produce scântei care ar putea provoca explozii în diferite medii cu potențial exploziv, clasificate în funcție de acest potențial în mai multe clase.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.