Încălțăminte de uz profesional


Încălțămintea de uz porfesional, întâlnită uneori și sub denumirea de ”ocupațională” este încălțăminte care respectă cerințe de bază pentru utilizarea în scopuri profesionale unde nu există riscuri mecanice de impact sau compresiune. Standardul care reglementează această categorie este SR EN 20347:2012 iar  marcajul specific este OB. Diferențierea majoră de încălțămintea de protecție este lipsa bombeului și a lamelei antipenetrare. În această categorie vom întâlni atât sandale cât și pantofi și bocanci. Construcția încălțăminteide uz profesional se remarcă prin caracteristici de ergonomie sporită, talpă anti-alunecare și cu proprietăți superioare de amoritzare, pentru un confort sporit în purtare.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.