Tărgi de salvare


Tărgile de salvare sunt indispensabile în operațiunile de salvare a persoanelor care au suferit accidente sau, din diferite motive se află în incapacitate de a se deplasa singure. Deoarece situațiile posibile pot varia foarte mult vom întâlni o varietate mare de soluții constructive. Putem avea soluții portabile, cu șasiu din țeavă de aluminiu și suportul pentru persoana accidentată din material textil, construcție demontabilă și ușor de transportat pe teren. Pentru situațiile în care accidentarea este gravă și se impune o imobilizare mai bună pe durata transportului avem construcții rigide, echipate pentru a putea fi suspendate de dispozitive de ridicare/coborâre sau chiar de elicoptere de salvare.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.