Protecția corpului


Articolele pentru protecţia corpului acoperă o gamă largă de riscuri asupra braţelor, torsului, coapselor şi gambelor. Aceste riscuri pot fi minore, de murdărire, împroşcare cu materiale solide sau lichide nepericuloase pentru sănătatea sau viaţa utilizatorului, de udare datorită intemperiilor, riscuri de expunere la frig sau pot fi majore, de expunere la substanţe solide sau lichide periculoase, agenţi infecţioşi, riscuri de contaminare radioactivă, căldură extremă şi flăcări, acţiunea mecanică a lanţului de motofierăstrău.

De asemenea, există categorii de echipamente care asigură vizibilitate sporită sau disiparea sarcinii electrostatice. Unul dintre cele mai importante aspecte în alegerea corectă a echipamentului de lucru este identificarea corectă a riscurilor şi mai ales a nivelului acelui risc la fiecare loc de muncă în parte.

Cunoaşterea caracteristicilor, funcţiilor şi performanţelor echipamentelor permite ca utilizatorul să îşi aleagă un echipament care să îi asigure securitatea în eventualitatea producerii unui eveniment cauzator de risc.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.