Protecția capului


Articolele pentru protecţia capului

acoperă o gamă variată de riscuri asupra: ochilor, urechilor, scalpului şi a feţei. Asupra ochilor şi a feţei pot acţiona factori de risc de intensitate mare a luminii, de stropire cu lichide periculoase, praf sau de lovire de către corpuri aflate în mişcare. Asupra urechilor pot acţiona zgomote de intensitate periculoasă, iar scalpul este supus riscului de lovire de către obiecte aflate în cădere sau în mişcare.

Clasificarea, construcţia şi performanţele echipamentelor pentru protecţia capului

pleacă de la necesitatea de a înlătura riscurile prezentate şi pentru fiecare tip şi clasă de protecţie există norme standardizate la nivel european.

Unul dintre cele mai importante aspecte în alegerea corectă a echipamentului pentru protecţia capului este

identificarea corectă a riscurilor

şi mai ales a nivelului acelui risc la fiecare loc de muncă în parte.

Cunoaşterea caracteristicilor, funcţiilor şi a performanţelor echipamentelor permite ca utilizatorul să îşi aleagă un echipament care să îi asigure securitatea în eventualitatea producerii unui eveniment cauzator de risc.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.