Dispozitive alcooltest


Aceste dispozitive se utilizează pentru punerea în evidenţă a consumului de alcool. Pot fi dispozitive analogice sau digitale dar utilizarea lor este la fel de simplă. Persoana testată suflă prin muştiuc, cantitatea de aer suficientă fiind atinsă atunci când punga martor se umflă la maxim (la cele analogice) sau până la emiterea unui semnal sonor (la cele digitale). Substanţa din interiorul fiolei îşi modifică culoarea din galben în verde în prezenţa vaporilor de alcool în aerul expirat sau concentraţia acestora se va afişa pe ecranul digital. 

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.