Măşti și ochelari pentru sudori


Măştile de sudură îndeplinesc rolul de protecţie a ochilor şi a feţei în timpul operaţiunilor de sudare atunci când se produce riscul de vătămare datorită radiaţiei emise de arcul electric sau de flacăra oxi-acetilenică şi datorită proiecţiei de material metalic topit. Constructiv, măştile de sudură sunt cu prindere pe cap sau pentru a fi ţinute în mână. O caracteristică extrem de importantă a măştilor este proprietatea de a opri radiaţiile nu doar prin geam, ci prin toată suprafaţa sa deoarece radiaţia IR penetrează o gamă variată de material şi dăunează pielii feţei utilizatorului. Măştile pot avea geamuri cu grad fix de întunecare sau pot fi echipate cu vizor opto-electronic, geam care se întunecă cu grad variabil şi reglabil şi doar atunci când în faţa măştii apare sursa de lumină dăunătoare. Acest tip de mască permite o productivitate mult mai mare, eliminând timpii de ridicare/coborâre a vizorului pe parcursul operaţiunii de sudare.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.